8:30-12:30 , 13:00-17:00Понеделник до Петък

ул.Георги Андрейчин 15град Белица

За контакти:(07444) 2323;

ПРАЗНИК НА ОБЩИНА БЕЛИЦА ПОД ПАТРОНАЖА НА КМЕТА НА ОБЩИНА БЕЛИЦА

Скъпи, приятели остават броени дни до датата 9 септември/петък/, когато в Белица ще се проведе празникът на Община Белица „С любов и вяра в общите ценности“, под патронажа на кметът на общината Радослав Ревански.
Ето защо се заредете с настроение в очакване на едно вълнуващо преживяване, което Ви очаква в празничния ден.
За най-малките от 14.00 ч. на сцената ще видите Мая Бежанска с кукленото представление „Роден под щастлива звезда”.
От 14.00 и от 15.30 ч ще усетите емоцията от силата и майсторството на пехливаните в пехливанските борби и майсторите на футбола-ветерани, които ще се разиграят на градския стадион. Щандове на открито ще отворят местните производители на сувенири, земеделска и екопродукция.
От 15.00 ч. ще се насладите на певческото и танцово изкуство представено от самодейни колективи от близки и далечни български читалища-централна сцена.
В същия ден от 17.00 ч. по официален начин ще бъде открит клонът на FIBANK – Първа инвестиционна банка в Белица. Народния певец Николай Славеев ще ни потопи в българската народна песен от 18.00 ч.
От 18.00 ч. ви очаква пъстра трапеза от местни кулинарни специалитети приготвена от сръчните ръце на жените от общината.
Във вечерната програма за ярки постижения в областта на образованието, спорта и културата, посветено изцяло на младите и усилията, които кметовете правят, за да превърнат градовете си в привлекателно място за развитието им в своя 30-и юбилей в-к "Стандарт" е приготвил награди и тематична изложба "10 причини да остана в моята Белица". Книгата " Чудесата на Родопите - 50 митове " издателство на вестника ще бъде представена лично от авторката й г-жа Славка Бозукова , а през деня ще имате възможност да си закупите книгата на един от щандовете разположен в центъра на града. От 21.00 ч. колоритната фолк звезда – Джена ще ни зарадва с неповторимите си поп-фолк песни. Празникът ще завърши с тържествена заря.
Всичко това около фонтана! Добре дошли !

Style Switcher

Layout Style

Predefined Colors

Background Image