8:30-12:30 , 13:00-17:00Понеделник до Петък

ул.Георги Андрейчин 15град Белица

За контакти:(07444) 2323;

Кмета на Белица от Сандански: Кметовете на България и Северна Македония имаме нужда един от друг, за да печелим европейските проекти в интерес на гражданите ни.

Кметът на община Белица и член на УС ва НСОРБ - Радослав Ревански е един от инициаторите за организирането на първата междудържавна среща на местните власти. „Много е хубаво, когато резултатът значително надскача очакванията“ – така кметът оцени първата междудържавна среща на местните власти, организирана от НСОРБ. „Като два братски народа можем да си говорим спокойно, имаме близки проблеми и общи очаквания. Този мост между кметове на двете държави, който ние сме изградили, може да бъде пример за Европа. Имаме бъдеще да работим добре и в ЕС." Радослав Ревански подчерта, че гражданите на двете държави ясно осъзнават необходимостта от по-тесни контакти. „Имаме нужда един от друг. Тази трансгранична програма има шанса да бъде една от първите, които ще скандират и това, да бъде успешна, зависи изцяло от нас“, обърна се той към своите колеги.

Кметът на община Белица и член на УС е един от инициаторите за организирането на първата междудържавна среща на местните власти. Имаме нужда един от друг. 2 дни за контакти и прекрасни условия, за да помислим как можем да инвестираме европейските средства. Тази програма може да бъде една от първите, които да стартират това зависи от нас.


Style Switcher

Layout Style

Predefined Colors

Background Image