8:30-12:30 , 13:00-17:00Понеделник до Петък

ул.Георги Андрейчин 15град Белица

За контакти:(07444) 2323;

Заповядайте на зимна фиеста - Семково от 12.02.2017г.до 01.02.2017

Под патронажа на кмета на Община Белица за втора поредна година ще се проведе ЗИМЕН ПРАЗНИК „ БЕЛИЦА – СЕМКОВО” 2017
В сърцето на южна Рила, в най-стария български планински курорт „Семково” на 12 февруари за втора поредна година ще се проведе ЗИМЕН ПРАЗНИК –„ БЕЛИЦА - СЕМКОВО 2017”

Зимният празник в планинския курорт стартира през 2016 година, след дълго прекъсване по идея и под патронажа на кметът на общината Радослав Ревански . Миналата година празникът бе посетен от 1500 любители на зимните спортов , гости на курорта и жители на общината. Тази година организаторите на снежния празник очакват над 2000 посетители.
Домакините призовават любителите на зимните спортове и снежните планини да грабват ски и щеки и да се включат в ски-слалома и да завоюват " Купата на Кмета - Ски слалом - Семково - 2017". Любителите на интелигентните спортове ще имат възможност да се включат в турнирите по шах, бридж и тенис на маса.
За всички малки и големи, организаторите са предвидили състезателните игри : надпревара скачане с чувал; теглене на въже; конкурс за снежен човек; футбол на малки врати. За победителите в състезанията община Белица е осигурила, грамоти и медали.
Началото на зимния празник от 11.00 ч. ще бъде дадено от кмета на общината Радослав Ревански на откритата сцена, разположена в непосредствена близост до хотел „Бор”. От 11.30 на сцената ще излязат в пълния си състав Ансамбъл „Пирин”, един от най-известните български фолклорни ансамбли, посланик на българското народно изкуство по света. Георги Симеонов известен още като JJ, певец , композитор и преподавател. Неговите ученици стигнаха до финала на “България търси талант”, “Гласът на България”, “Големите надежди” и “Х фактор”. Известен е сред младите хора с хитовата си песен "Дилър на любов". Освен с хитовите си песни JJ ще ни зарадва и с песни от българската естрада и със световни хитове.Водещият на зимния празник „Белица-Семково” 2017 , известния артист Николай Кимчев ще открие снежния празник с песента „Семково”. В културната програма ще вземе участие и Ансамбъла за народни песни към читалището в Белица. Хотелите , заведенията за хранене , вилно селище „Света Гора „ университетските бази, разположени в к.к.” Семково „ предлагат възможности за отмора , активна почивка и вкусна храна от местната и национална кухня.
Дали ще се спускате по пистите или ще се разтоварвате от напрежението по друг начин е въпрос на лично решение. Но едно е сигурно, че ви очаква един пъстър пъзел от емоции, весело настроение , спортен дух и хъс за надпревара !


Style Switcher

Layout Style

Predefined Colors

Background Image