8:30-12:30 , 13:00-17:00Понеделник до Петък

ул.Георги Андрейчин 15град Белица

За контакти:(07444) 2323;

Пресконференция на съвместен проект между читалище "Георги Тодоров 1885" и Център за развитие на Източен планов район със седалище град Щип

На 17.01.2020 г. представителна делагация от Белица, водена от кметът на общината Радослав Ревански, присъства на промоционална откриваща пресконференция на съвместен проект между читалище "Георги Тодоров 1885" и Център за развитие на Източен планов район със седалище град Щип. Проектът „Културен мост през вековете“, финансиран от INTERREG-IPA CBC Република България - Република Северна Македония, е нсочен към повишаване на туристическия потенциал на региона чрез инициативи за сътрудничество за по-добро опазване и устойчиво използване на природното и културно наследство.

На Пресконференцията присъстваха държавният секретар на Министерството на благоустройството на Република Северна Македония , градоначалника на Община Щип, градоначалника на Община Белица, Драгица Здравева, ръководител на Център развитие на Източен планов регион, гости от Белица , Щип и представители на общини от източния планов регион.

На пресконференцията бяха представени 14-те дейности по проект "Културен мост през вековете", които се изпълняват в рамките на 22 месеца.

 


Style Switcher

Layout Style

Predefined Colors

Background Image