8:30-12:30 , 13:00-17:00Понеделник до Петък

ул.Георги Андрейчин 15град Белица

За контакти:(07444) 2323;

ПЪРВА СЕСИЯ НА ОБС-БЕЛИЦА МАНДАТ 2019-2023

Заклевам се, в името на Република България, да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на гражданите в Община Белица и да работя за тяхното благоденствие.

ЗАКЛЕХ СЕ!

С тази тържествена клетва започна първата сесия на новоизбраният кмет на община Белица Радослав Ревански, новите общински съветници и кметовете на населени места. Заседанието беше открито от областният управител Бисер Михайлов, който призова всички да бъдат обединени в името на една кауза – благоденствието на хората и с общи усилия да градят по-добро бъдеще за община Белица.

След полагане на клетвата председателят на ОИК – Белица, Дичка Грънчарова връчи удостоверенията на новоизбраните кмет на Община Белица, общински съветници и кметове на населени места. Най-възрастният общински съветник от ПП „Коалиция БСП за България“ Христо Дунгьов и бивш ръководител на община Белица с пламенно слово върна присъстващите в годините назад, когато Белица е била в разцвета на своето развитие. Тогава когато в стопанските, културно-образователните и здравни институции са работили кадри с различни специалности хора с висше образование: инженери, агрономи, финансисти, педагози, лекари, медицински работници на които се крепеше развитието на общината. От тогава до 2015 г. Белица тръгна с главата на долу. Хората се бяха отчаяли от разпадащата се инфраструктура, от разделението на хората, от абсолютната безработица, до момента когато през 2015 г. политическа партия ДПС ни изпрати едно младо, умно, амбициозно, креативно момче и за четири години преобрази Белица и даде на общината Европейски вид. Това момче върна самочувствието и доверието на хората у политиците. За това и ние хората от БСП официално подкрепихме неговата кандидатура за кмет на общината за втори мандат и заедно с хората от ДПС Радослав Ревански спечели изборите с близо 90% .

След тържествената клетва Радослав Ревански сподели : „За мен е чест и отговорност да започна втория си мандат с такова голямо доверие от страна на гражданите на нашата община. Изборните резултати показаха, че най-голямата мотивация за подкрепата на един кандидат за кмет, е свършеното от него през първия му мандат. Всичко това ми дава сили и амбиция да работя още по целеустремено за възхода на община Белица. Няма да се уморя да се боря за всяка възможност която води към развитието ни. Нито един проект за мен няма да има значение, ако не може да осигури грижа за хората. Нито едно дело няма да има значение ако не носи радост и благодат. Моята работа е да бъда близо до хората, да помагам за решаване на техните проблеми. Защото истинската битка за доброто на нашия град и община е когато сме очи в очи с гражданите и сме заедно в ежедневието да градим заедно бъдещето. Така започнах да работя преди четири години, така и ще продължа, докато съм кмет на тази община. Благодаря от сърце за подкрепата на гражданите на община Белица! Благодаря, че отделиха от времето си и гласувахте в изборите за кмет на община в мое лице, кметове на населени места и общински съветници! Признателен съм за огромната вяра и подкрепа която получихме и заявявам, че няма да бъдат разочаровани! Предстои ни огромна работа с която още от днес се захващаме да довършим започнатото и да надграждаме за да превърнем Белица в привлекателно място за жителите и гостите на общината.“ Новоизбраният кмет призова общинските съветници и кметове на населените места за конструктивна и ползотворна работа за издигане имиджа на общината и предоставяне на широки възможности за развитие на общността в мандат 2019-2023.

Радослав Ревански представи и основните акценти за следващите четири години, а те са инфраструктура, туризъм, здравеопазване, образование, икономически растеж, култура и спорт.

 


Style Switcher

Layout Style

Predefined Colors

Background Image