8:30-12:30 , 13:00-17:00Понеделник до Петък

ул.Георги Андрейчин 15град Белица

За контакти:(07444) 2323;

Купи и медали на зимния празник над Белица

Кметът на Белица Радослав Ревански награди победителите в традиционните зимни състезания в курорта Семково.

В ски слалома в категория момчета от 10 до 18 години "Купата на кмета" грабна Мратин Чорбаджиев. Второто място зае Стефан Донев, а на трето място се класира Божидар Мадолев.

При момичетата победител е Петя Иванова, на второ място Йоана Вълканова и на трето – Венелина Саева.

В категория мъже-жени над 18 години, купи получиха студентите Стефан Стоичков и Елена Станишева.

На второ и трето място застанаха Камен Стоянов, Деница Каменова, Илиян Георгиев и Стела Попова.

В категорията за деца до 10 години на първо място се класираха Кристина Мавродиева и Симеон Дамянов. На второ място са Илияна Вълканова и Алекс Чорбаджиев и на трето - Добряна Коцакова и Сава Топалов.

Близнаците Иван и Петър Андрееви, както и Елена Тумбева, получиха медали за най-малки участници в ски слалома.

Освен с „Купата на кмета“ в ски слалом „Зимен празник-Белица-Семково“ победителите се окичиха със златни медали.

В състезанието по дърпане на въже за мъже първо място спечели отбора на „Рила Лофт“. Втори се класира отбор „Черно море“ - Варна.

В категория жени на спортната дисциплина „дърпане на въже“, отбор „Снежинки“ зае първото място, а отбор „Спартак“- Варна – второ място. Отборът на юношите „Белички юнаци“ спечели първо място.

В категория деца до 12 години, момчета - момичета на първо място се класира отбор „ Дагоново“, а второто място зае отбор „Гимназия“. От 14 годишните момчета на първо място е отбор „Дагоново“, на второ място е отбор „Бабяк“. При момичетата на първо място е отбор „Горно Краище“ и на второ място отбор „Рила“.

В състезанието скачане с чували първото място при момичетата спечели Нериман Кунгьова. На второ място е Джемиле Куньова и на трето място – Авушка Тачева. При момчетата на първо място е Исмаил Терзийски, на второ място Али Читаков и на трето Фери Къшев.

В проведения футболен турнир на първо място е отбора на УАСГ-София. Второто място е за юношите от град Белица и третото място заеха юноши-младша възраст от Белица.

В турнира по бридж-белот призовите места взеха Яна Дюлгерова, Исмаил Мандрев, Георги Андреев, Дарчо Мушкаров, Сюлейман Крълев и Рефат Читаков , които получиха грамоти.

За доброто настроение на Зимния празник помогна и певицата Райна, заедно с мъжката фолклорна група „Годлевски Великден“. Официални гости бяха евродепутатът Илхан Кючук, народните избраници Елхан Кълков, Николай Башкилов, професор Георги Михов - ректор на Технически университет и Иван Марков - ректорът на УАСГ.


Style Switcher

Layout Style

Predefined Colors

Background Image