8:30-12:30 , 13:00-17:00Понеделник до Петък

ул.Георги Андрейчин 15град Белица

За контакти:(07444) 2323;

Асфалтирани и технически обезпечени са 40 улици в цялата община

Община Белица бележи значителен ръст на развитие с доказаното добро управление на кмета Радослав Ревански, подкрепено с далновидност и изпълнение на политики в името на хората.

Няма да забравим изказаните от него думи в началото на първия му мандат през 2016 г. като кмет на Община Белица: "Амбицията ми като кмет е да създадем необходимите условия и да превърнем Община Белица в по-добро място за живеене, така че младите хора да останат тук и да се развиват в среда с по-добри възможности. Младите хора са бъдещето на нашата държава и аз съм убеден, че община Белица ще се представи достойно с най-добрите си страни пред България и пред света. Обичам родината си и родното си място. Мечтая да видя Белица като нормална, модерна и европейска община, хората да имат достоен живот и да са сплотени."

Днес повечето от населените места в общината блестят в собствения си чар, нагиздени и пременени до неузнаваемост с реновираните обществени сгради и идеален център. С асфалтираните и технически обезпечени 40 улици в цялата община.

Когато пристигнете, ще разберете, че това наистина не е поредното префасонирано изявление. Пример за това е село Бабяк с реновираните сграда на читалището, центъра на селото и асфалтираните улици. Инфраструктурни ремонти, реализирани и благодарение на младия и амбициозен кмет Шеми Бъсков.


Style Switcher

Layout Style

Predefined Colors

Background Image